Houd me Vast

Houd me Vast bij praktijk de Kapstok

Willen jullie je relatie een boost geven? Is de sprankeling weg? Zijn jullie elkaar in de loop der jaren kwijtgeraakt? Of willen jullie leren hoe jullie ruzies kunnen stoppen? De ‘Houd me Vast’-cursus is voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie. Wanneer jullie je band willen verdiepen of verstevigen is deze cursus echt iets voor jullie.

‘Houd me Vast’ is een kortdurend programma voor stellen, waarin jullie stap voor stap werken aan meer verbinding met elkaar. De basis kent een heldere structuur, met o.a. een boek, filmpjes en huiswerkopdrachten. ‘Houd me Vast’ is erg geschikt voor stellen die het beste uit hun relatie willen halen. Je kunt het programma ook gebruiken als eerste stap voorafgaand aan EFT-relatietherapie of juist ter afsluiting als er meerdere problemen in je relatie spelen.

Er start weer een training in januari 2024.

 

De kosten zijn €600, – per stel.

Kijk voor meer informatie bij diensten, Houd Me Vast training.