Mama café Dalfsen

Eerst nog de verjaardag van de sint en de dag erna gezellig weer een Mama Café! Kom je aanstaande woensdag ochtend 6 december gezellig met je kindje naar het Mama Café?

Het thema is: Hoe hou ik de drukke decembermaand
leuk met kleine kinderen? Tips & Tricks worden met elkaar besproken. Herkennen jullie het als ouders? De gezellige maar ook drukke december maand is er weer. Sinterklaas en kerst worden overal uitbundig gevierd op school, het kinderdagverblijf, bij opa en oma en/of thuis. Super gezellig natuurlijk, maar ook ieder jaar weer een uitdaging voor jou/jullie als ouders. Hoe kun je op een speelse manier de drukte in goede banen leiden? Wat zijn leuke en praktische tips? We willen met jullie als ouders in gesprek om zo ervaringen en tips uit te wisselen. Deze ochtend wordt gepresenteerd door de initiatiefnemers van het Mama Café:
Contextueel therapeut/gezinscoach Tineke van der Keijl van de Kapstok en Verloskundige/coach Wietske van Luipen van Puur Ouderschap.

Aanmelden is niet nodig, alle ouders en verzorgers met kinderen van 0 tot 4 jaar zijn van harte welkom op woensdag 6 december van 9.30 tot 11.30 uur in het Mama Café Dalfsen in Kulturhus Trefkoele+.
Dus wees welkom!!!

3 januari 2018 Kerstvakantie (geen Mama Café)

De eerste woensdag van februari zijn we er weer.