Relatie onderhoud

Relatie-onderhoud

Wil je ook meer verdieping in jullie relatie en elkaar nog beter leren kennen? Dat kan heel goed in een relatie onderhoud gesprek van Praktijk de Kapstok.

In twee uur tijd krijg je inzicht in jullie relatiepatroon, begrijp je beter waarom jullie elkaar soms niet kunnen bereiken en heb je een aantal handvatten om op fijne, andere manier met elkaar in gesprek te komen en te blijven.

Je gaat naar huis met nieuwe inzichten in je relatie en een groot aantal concrete mogelijkheden om blijvend met elkaar in gesprek te zijn. Veel stellen zijn je voorgegaan met die vernieuwd en met enthousiasme hun relatie voortzetten. Geeft dit cadeau aan je partner en jezelf!

Het belang van je relatie onderhouden

Naar verloop van tijd kunnen er dingen in jouw leven, of dat van je partner veranderen. Dit kan er voor zorgen dat de dynamiek van jullie relatie verandert. 

Een relatie onderhouden gaat dan ook niet altijd vanzelf, soms moet je er ook wat voor doen. Door meer inzage te krijgen in de knelpunten van je relatie kun je hier op inspelen om samen weer dichter bij elkaar te komen.

Interesse in een gesprek?

Wil je meer weten wat ik voor jullie relatie kan betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie over een relatie onderhoud gesprek of een afspraak. De sessies kunnen zowel plaatsvinden in mijn spreekkamer, of via videobellen.

Kom in contact