Relatietherapie Hoogeveen

De Kapstok therapie

Soms loopt het in je relatie niet zoals je zou willen. Over en weer ontstaan er irritaties over kleine of grote dingen. Je relatie is niet meer de veilige plek waar je jezelf kunt zijn en samen kom je er niet meer uit. De Kapstok biedt hulp met relatietherapie voor inwoners van Hoogeveen. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op

Relatietherapie net buiten Hoogeveen: een prettige afstand

Relatietherapie is voor veel mensen een grote stap. Dan kan het prettig zijn om geen relatietherapie in Hoogeveen te volgen, maar net buiten je directe omgeving. De Kapstok in Dalfsen ligt op een klein half uur rijden van Hoogeveen en Meppel en is goed bereikbaar.

Relatietherapie: je relatie is het waard om voor te vechten

Vijf redenen voor relatietherapie bij Hoogeveen.

✅  Je vindt je relatie oppervlakkig of saai
✅  Je denkt aan een scheiding
✅  Je praat niet meer met elkaar of de gesprekken lopen uit of ruzie
✅  Je zit steeds op een andere golflengte, bijvoorbeeld over de opvoeding van de kinderen
✅  Je relatie is niet langer een veilige, geborgen plek

De Kapstok in Dalfsen verzorgt relatietherapie voor inwoners van Hoogeveen.

Relatietherapie bij De Kapstok: hoe werkt het?

De Kapstok voor relatietherapie bij Hoogveen gaat uit van Emotionally Focused Therapie en een contextuele benadering.

Een relatie is het samengaan van twee mensen met hun eigen achtergrond en kwetsbaarheden. Die achtergrond heb je meegekregen vanuit je jeugd en het gezin waarin je bent opgegroeid. Je hebt strategieën ontwikkeld om met bepaalde situaties om te gaan. Deze strategieën pas je vaak onbewust toe.

Vanuit de contextuele therapie bekijken we wat jullie hebben meegenomen vanuit je verleden en hoe dat invloed heeft op jullie relatie. Vanuit Emotionally Focused Therapy (EFT) kijken we naar het hier en nu. Hoe reageer je op elkaar en wat is de logica achter de negatieve interactiepatronen? Als we dat hebben ontrafeld, kunnen we die patronen doorbreken. Je leert je partner op een nieuwe manier kennen. Het fundament van jullie relatie wordt versterkt en je leert elkaar weer vertrouwen.

De Kapstok is een vertrouwd adres voor relatietherapie dicht bij Hoogeveen.

Geïnteresseerd in relatietherapie dicht bij Hoogeveen?

Heb jij relatieproblemen en wil je ervaren wat relatietherapie dicht bij Hoogeveen voor jullie kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een kennismaking met De Kapstok in Dalfsen.

Neem direct contact op