Speel je sterk!

Speel je Sterk! is een groepsprogramma voor kinderen tussen de 6 en 8 jaar, die problemen hebben in de omgang met andere kinderen. Denk aan het afzonderen van andere kinderen, erg teruggetrokken of juist te véél aanwezig zijn. Maar ook angstig of verlegen zijn, pesten of gepest worden en het vaak belanden in conflictsituaties.

Aanmelden kan doorlopend, bij voldoende aanmeldingen start een groep.

Het Speel je sterk! programma

Speel je Sterk! is enkele jaren geleden ontwikkeld door Hilda van Assen van Atelier KlimOp! in Dalfsen. En de resultaten laten zien dat de groep zeer effectief is bij het verminderen van problemen. We gaan werken aan sociale vaardigheden, aan het herkennen en uiten van gevoelens, maar ook aan de eigenwaarde en de weerbaarheid van je kind. Samen met Kanjer Kwassie, ‘De Stoere Schilder’ én de andere kinderen, leren we jouw kind dat ook hij of zij een échte kanjer is.

Het Speel je sterk! traject bestaat uit:

  • 5 groepsbijeenkomsten van 90 minuten
  • 2 ouderavonden
  • Intake en adviesgesprek

Alle aandacht voor je kind

Er gaan jaarlijks meerdere Speel je Sterk! groepen van start. Om voldoende aandacht te kunnen besteden aan de individuele doelen van je kind, werken we in kleine groepjes van maximaal 6 kinderen. De groep kan, bij voldoende belangstelling, eventueel ook op een andere locatie gegeven worden.

De kosten zijn € 350 per kind. Dit is inclusief de het intake gesprek, de werkmap, ouderavonden en advies gesprek.

Er zijn folders verkrijgbaar in de praktijk.

Wil je meer informatie of je kind aanmelden voor een Speel je sterk! groep? Neem dan contact op met de Kapstok.

Kom in contact